• eigen foto

'Schilderen op de Ermelosche Heide'

ERMELO Belangstellenden kunnen zaterdag 7 september vanaf 10.00 uur meedoen met de activiteit 'Schilderen op de Ermelosche Heide'. Het publiek kan tussen 10:30 en 14:30 uur kijken naar de kunstwerken die gemaakt worden. Na afloop worden de werken ingezameld in het bezoekerscentrum.

Wie nog niet klaar is, kan het een week later inleveren. De bedoeling is om in oktober en november de schilder- en tekenwerken in het bezoekerscentrum tentoon te stellen.

Aanmelden kan via reserveren@schapedrift.nl. Deelname is gratis; de Stichting Schapedrift zorgt voor koffie, thee en een broodje. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Bij twijfel ontvangen de deelnemers op vrijdag 6 september hierover een bericht.

Contactpersonen voor dit schilderevenement van Stichting Schapedrift zijn Jeanne Dijkstra en Anneke Wullink, tel. 06-50436407.
De schaapskooi en bezoekerscentrum Ermelosche Heide zijn gelegen aan de Postweg 50 in Ermelo. Aanrijden per auto is alleen mogelijk via de Drieërweg, tussen Ermelo en buurtschap Drie. Tel. 0577-407254 of www.schapedrift.nl.

Deelnemers dienen zelf voor schilderspullen te zorgen.