• Stadscamping Harderwijk

Camping 'FF Weg voor gezinnen die niet op vakantie kunnen

HARDERWIJK De Stadscamping Harderwijk wordt van 26 tot en met 28 juli omgetoverd tot camping 'FF Weg'. Drie dagen lang moet de Stadscamping een gemoedelijk dorpje binnen de stad worden. Harderwijkers of Hierdenaren die om wat voor reden dan ook dit jaar niet op vakantie gaan, maar wel graag met het gezin er even tussenuit zouden willen, kunnen hier terecht.

,,Wij kunnen zelfs een aantal plekken aanbieden aan gezinnen die het juist extra nodig hebben om in een ontspannen sfeer samen te gaan genieten", zegt de organisatie. Er zijn meerdere plekken gesponsord door organisaties en privépersonen met een warm hart voor dit mooie initiatief.

De organisatie heeft nog wel enkele enthousiaste mensen nodig die het leuk vinden om samen deze dagen in goede banen te gaan leiden. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om gratis te komen kamperen inclusief het eten en drinken. Ook bestaat de mogelijkheid om in overleg campingspulletjes te regelen, als mensen deze niet zelf hebben. 

De kosten zijn 16 euro voor een gezin van vier personen voor het hele weekend (incl. administratiekosten), daarna 5 euro per persoon inclusief kampeerplaats, eten en drinken en de deelname aan de activiteiten.

Wie een gezin kent, of zelf graag een weekendje wil 'samen genieten', kan zich aanmelden. Meer informatie en aanmelding: www.wijkstadsdennen.nl/campingffweg. De samenwerkingspartners zijn Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk, ZorgDat, Stadscamping Harderwijk en de gemeente Harderwijk.