• Opsporing Verzocht

Eén arrestatie na gewapende overval op Eetcafé De Vos

ERMELO De politie zoekt getuigen in het onderzoek naar een overval op Eetcafé De Vos aan de Horsterweg in Ermelo. Op vrijdagavond werd de zaak rond 23.00 uur overvallen door twee mannen. Ze bedreigden het personeel.

Tijdens de overval waren er alleen medewerkers aanwezig. De overvallers kwamen binnen en bedreigden het personeel met een steekwapen. Daarna gingen zij er met een buit vandoor. De politie is meteen een grote zoekactie gestart in de omgeving, maar de overvallers waren al vertrokken.

In het onderzoek heeft de politie ook camerabeelden bekeken. Daarop werd door een getuige een verdachte herkend die mogelijk betrokken is bij de overval. De politie heeft deze 18-jarige inwoner van Ermelo aangehouden voor verder verhoor.

Mogelijk zijn er meer mensen die vrijdagavond iets opvallends rond de cafetaria hebben gezien. Dat kan zijn rond de overval om 23.00 uur, maar het kan ook zijn dat de daders eerder op de avond de omgeving verkend hebben. Contact opnemen kan via 0900-8844 of via politie.nl.

(Archieffoto ter illustratie).