• Pixabay

Energieavond in Harderwijk voor vereniging van eigenaren

HARDERWIJK In het Bouw & Infrapark aan de Ceintuurbaan in Harderwijk wordt woensdag 13 februari een informatiebijeenkomst gehouden over energie besparen voor Verenigingen van Eigenaren. Het betreft een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Ermelo, Harderwijk en Putten, Veluwe Duurzaam en het VvE Energieloket Gelderland.

Wijnand Kooijmans

De bijeenkomst is bestemd voor iedereen die eigenaar is van een appartement en lid is van een Vereniging van Eigenaren. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

ENERGIE BESPAREN Tijdens de bijeenkomst wordt besteed aan de mogelijkheden die er zijn om energie te besparen of samen grootschalige energie op te wekken. Daaraan gekoppeld is wat deze maatregelen doen met de energierekening, hoe de VvE aan financiering komt en hoe ervoor wordt gezorgd dat ook de buren mee willen doen.

NUL OP DE METER In de bijeenkomst is ook aandacht voor Verenigingen van Eigenaren die naar nul op de meter willen gaan. Dat is extra interessant voor bewoners van een appartementscomplex dat voor 1990 is gebouwd en uit tien of meer woningen bestaat. De provincie Gelderland biedt dan extra ondersteuning als deze gebouwen naar nul op de meter gaan.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via: www.veluweduurzaam.nl/vves/aanmelden