• Winnaar stadsidee 2016: speeltuin De Oude Eik.

    Gemeente Harderwijk

Het Beste Stadsidee krijgt een vervolg

HARDERWIJK Afgelopen jaar daagde de gemeente Harderwijk de inwoners uit met ideeën te komen die bijdragen aan het verbeteren van de openbare ruimte. Dat bleek een succes. Zo´n vijftig ideeën werden ingestuurd en beoordeeld door een deskundige jury. Uiteindelijk is het idee 'Speeltuin De Oude Eik' als winnaar uit de bus gekomen.

De werkzaamheden in de buurt van het station zijn afgerond en de Speeltuin De Oude Eik wordt medio juni geopend. ,,Dit is een mooie aanleiding om inwoners weer op te roepen om ideeën in te dienen voor het Stadsidee 2017´´, schrijft de gemeente Harderwijk.

Ideeën aanmelden kan tot 30 juni via het inschrijfformulier op www.harderwijk.nl/stadsidee. Voor de uitvoering van het beste idee heeft de gemeente Harderwijk maar liefst 45.000 euro beschikbaar. De winnaar wordt bepaald door een stemronde waarbij alle inwoners hun stem kunnen inbrengen.

Het Stadsidee is onderdeel van de campagne ´Samen kleuren we de stad´. Over enkele weken start deze campagne en meer informatie hierover is in te winnen via www.samenkleurenwedestad.nl.