• De Zaak van Ermelo

Kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

ERMELO Landgoed Veldwijk is op zaterdag 21 april een walhalla voor liefhebbers van tweedehands koopjes. Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo organiseert dan zijn eerste kofferbakverkoop van dit jaar. Het evenement staat van april tot en met september maar liefst zes keer op de agenda. Voor deze editie hebben ruim 60 verkopers zich aangemeld.

De kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken. De toegang voor bezoekers is gratis. Rondom de kringloopwinkel wordt vrijwel elke parkeerplaats bezet door verkopers die vanuit hun kofferbak eigen spulletjes verkopen, maar daar blijft het niet bij. De kofferbakverkoop wordt namelijk gecombineerd met een lentemarkt. Op de binnenplaats en het grasveld dat aan de winkel grenst, vinden bezoekers een keur aan tuinplanten, bloemen, plantenbakken, tuinmeubilair en andere voorjaarsproducten. De kramen worden gevuld door lokale ondernemers, waaronder de kwekerij van GGz Centraal. 

De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, adres Veldwijk 75. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van GGz Centraal, zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen op loopafstand te vinden.

DEELNAME De overige kofferbakverkopen staan gepland op zaterdag 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus en 15 september. Wie mee wil doen, betaalt 6,00 euro voor één deelnamedag. Wie vaker dan drie keer meedoet, krijgt korting. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop of direct in de winkel.