• De Zaak van Ermelo

Kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

ERMELO Kringloopwinkel De Zaak van Ermelo houdt op zaterdag 25 mei weer een kofferbakverkoop. Het evenement staat dit jaar drie keer op de agenda.

Op de parkeerplaats tegenover de winkel staan dan 60 verkopers met hun tweedehands spullen. De kofferbakverkoop is van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken en de toegang voor bezoekers is gratis. De Zaak van Ermelo is gevestigd aan de Herderlaan 12 in Ermelo. De winkel en het evenement zijn zowel per fiets als per auto bereikbaar. In de buurt van de winkel, op het terrein van Zwembad Calluna, zijn parkeerplaatsen op loopafstand te vinden.

De overige kofferbakverkopen staan gepland op zaterdag 20 juli en 28 september. Wie aan de kofferbakverkoop mee wil doen, betaalt 10,00 euro per plaats voor één deelnamedag. Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@dezaakvanermelo.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en kenteken, of door een aanmeldformulier in te vullen in de winkel.