• Donkersgoed Multimedia

Gemeente zoekt kandidaten voor Jeugdlintje

HARDERWIJK De gemeente Harderwijk is op zoek naar jongeren van 6 tot en met 23 jaar die een voorbeeld zijn voor anderen en het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Het Harderwijks Jeugdlintje wordt namelijk dit jaar weer uitgereikt.

Het lintje is een onderscheiding voor jongeren die vrijwillig helpen aan een mooier en beter Harderwijk.

GOED DOEL Dit kan door een lange tijd vrijwilligerswerk te doen voor een sport- of culturele vereniging, door mensen met een handicap of ziekte te helpen, of door activiteiten in de wijk te organiseren voor een goed doel. Daarnaast komen jongeren die langdurig voor een ziek familielid zorgen of een heldendaad hebben verricht in aanmerking voor de onderscheiding. 

AANMELDEN Jongeren kunnen tot zondag 10 november aangemeld worden. Alle inzendingen worden in november beoordeeld door een speciale jury. Bij het beoordelen wordt gelet op de bijzonderheid van de activiteit, de uitstraling van de verdiensten voor de gemeente Harderwijk en de voorbeeldfunctie naar anderen. Iedereen krijgt bericht of zij wel of niet in aanmerking komen voor het Jeugdlintje. Meer informatie is te vinden op de gemeentewebsite