• Muziekmaken voor laatbloeiers bij de Popschool

    CC0 Creative Commons

Muziekmaken voor Laatbloeiers

23-09-2019, 13:14 | Lezersnieuws | Popschool

Popschool Harderwijk start binnenkort weer met de groepslessen, speciaal voor volwassenen.

Onder de noemer 'Laatbloeiers' zullen lessen voor beginners in zang, gitaar, drums en keyboard/piano binnenkort weer van start gaan.

Muziekles niet alleen voor kinderen
De ervaring leert dat volwassenen niet altijd weten dat ook zij op de Popschool terecht kunnen. En als ze het wel weten, dan is de drempel om privéles te nemen soms te groot. In dat geval zijn groepslessen vaak een beter alternatief. Het is gezellig, informeel en ongedwongen.
In no time spelen of zingen de deelnemers hun favoriete nummers mee. Daarna kunnen ze beslissen of ze in een groep door willen gaan, of dat ze individueel verder willen lessen.

Laatbloeiers Band
Vanaf dit seizoen bestaat voor volwassenen die al een instrument bespelen en die het leuk zouden vinden om in een band te spelen, de mogelijkheid om met andere cursisten in een band te gaan spelen. In acht lessen wordt het repertoire opgebouwd. De cursus wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Van de deelnemers wordt basisvaardigheid op het instrument waarop ze spelen verwacht.

De cursussen worden gegeven voor zang, gitaar, toetsen en drums. De lessen gaan in overleg van start vanaf 6 aanmeldingen en bestaan uit 8 lessen van 1 uur. De kosten zijn eenmalig €58.-.

Inschrijven kan tot via de site van de Popschool: http://www.popschoolharderwijk.nl/lesa…/aanmelden-groepsles/