• NERObyEFC
  • NERObyEFC

NERObyEFC Mannenavond

ERMELO De spreekwoordelijke rode loper ligt zaterdag 7 oktober om 17.00 uur uitgerold als de gratis Nero by EFC'58 'mannenavond' van start gaat. Een typisch 'mannen-event' dat voor de tweede keer wordt georganiseerd. De avond wordt door Nero Barbershop, in samenwerking met de Ermelose Football Club georganiseerd en iedereen is welkom. Het enige criterium is 'man van 16 jaar of ouder'.

Er zijn allerlei stands- en activiteiten waar mannen kunnen kennismaken met- of deelnemen aan stoere 'mannenactiviteiten': een Formule 1 race simulator, roulette- of black jack tafel en een loterij. Lucky Duck, de sensatie in Tractor Pulling is te bewonderen maar ook altijd goed is de whisky- en bierproeverij en er zijn gelegenheden genoeg om de smaakpapillen te testen.

Tussen het eten- drinken en alle activiteiten zoals lasergamen door, kunnen bezoekers ouderwets de schoenen laten poetsen, maar er zijn natuurlijk nog meer 'spannende' mannendingen. De mannenavond kan niet zonder een gezellig muziekje op de achtergrond, een optreden van het Hountdog duo en de strakke stoere beats van DJ Los Primos.

Bij een mannenavond hoort uiteraard ook vuurwerk dus zullen er ook deze editie, met dank aan Hamstra Vuurwerkhal flitsende vuurpijlen en ander siervuurwerk te bewonderen zijn. De organisatie rekent op een grote opkomst, mede ingegeven door de bezoekersaantallen en enthousiaste reacties bij de vorige editie. De Nero- en EFC mannen staan om 17.00 uur klaar om de gasten te verwelkomen.