• De Zaak van Ermelo

Opnieuw een kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

ERMELO Na het succes van de eerste editie in juni, organiseert De Zaak van Ermelo nóg een kofferbakverkoop. Op zaterdag 9 september, van 10.00 tot 16.00 uur, kunnen liefhebbers van tweedehands spulletjes er hun hart weer ophalen.

De kringloopwinkel stelt zo'n vijftig parkeerplekken beschikbaar aan kofferbakverkopers. Daarnaast mogen kinderen die hun eigen spulletjes willen verkopen, gebruik maken van het naastgelegen grasveld.

De vele positieve reacties op de eerste kofferbakverkoop maken het evenement volgens De Zaak van Ermelo voor herhaling vatbaar. ,,De hele dag was het een komen en gaan van bezoekers en de sfeer zat er goed in. De meeste verkopers keken aan het einde van de dag ook tevreden terug op hun verkoopresultaat."

Bedrijfscateraar Proson Bon Appétit zal, net als de vorige keer, ook weer aanwezig zijn om deelnemers en bezoekers te voorzien van smakelijke broodjes en drankjes.

Deelname aan de kofferbakverkoop kan alleen door inschrijving vooraf. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop. Deelname kost 6 euro. De Zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, aan de Veldwijk 75.

De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, van 9.30 tot 17.00 uur.