• SONY DSC

Schaatsen in de stad met Harderwijk op IJs

HARDERWIJK It giet oan. Al is het met een slag om de arm en een hoop vertrouwen in het Harderwijkse bedrijfsleven, maar het bestuur van stichting Harderwijk op IJs heeft afgelopen week besloten een voorzichtige "go" te geven op weer een seizoen schaatsen in het centrum. Er moet nog een aardig gat gedicht worden aan de inkomstenkant van de begroting, maar het bestuur heeft het volste vertrouwen in de sponsorcommissie. Het positieve gevoel overheerst. ,,Er zullen echt nog mensen gaan aansluiten om ook dit jaar weer het schaatsvirus voor de negende jaar op rij te verspreiden en het kunstijs mogelijk te maken op de Markt in Harderwijk."

Stichting Harderwijk op IJs is een non-profit organisatie die als doel heeft kinderen en jongvolwassenen op een leuke manier en in een sfeervolle setting, kennis te laten maken met de schaatssport. Een oer-Hollandse sport waarin een klein landje groot is. De organisatie is dus nog hard op zoek naar sponsoren/partners die het project willen steunen en het belangrijk vinden dat de jeugd beweegt/sport.

Bedrijven, organisaties, buurten en ondernemers hebben de mogelijkheid om de mobiele kunstijsbaan op de Markt in het centrum van Harderwijk te sponsoren.

Zo zijn er meerdere sponsoravonden waar ondernemers met elkaar kennis maken, netwerken, ijssjoelen of ijsstokschieten en er is ook een speciaal gereserveerde familieavond om gezellig te schaatsen met de kids. De bedrijfsnaam laten schitteren langs de boarding van de ijsbaan, waar elk jaar door meer dan 14.000 kids geschaatst wordt, is ook mogelijk. Naast de vertrouwde ijsbaan op de Markt komt dan wellicht in het Hortuspark ook weer de glijbaan terug. Mail voor meer informatie naar info@harderwijkopijs.nl of bel Marcel Schipper 06 - 53 15 98 15.