Solovoorstelling Babette van Veen

HARDERWIJK Babette van Veen is woensdag 7 oktober met haar solovoorstelling, die gebaseerd is op haar boek 'Hartenvrouw', te zien in Theater Harderwijk. Van Veen: "Soms zie ik mensen zachtjes hun tranen wegvegen bij een liedje dat ze raakt, of hardop lachen om mijn gênante verhalen, het is me allebei even lief. Er is niets mooiers dan dat wat je raakt te delen met anderen."

Hartenvrouw

"Daar zit je dan, diep in de put met je gebroken hart en de wereld draait maar door.

De moderne vrouw draait haar hand niet om voor het combineren van een baan, een gezin en een huwelijk. Maar hoe haal je jezelf uit de put als je eenmaal op de bodem zit?

Overal is toch een workshop voor tegenwoordig? Of een coach? Of een cursus chakra's breien?"

In Hartenvrouw duikt Babette in de wereld van het zelfhulpgebeuren. Een stukje gebroken-hart-beleving naar de mensen toe.

Ze vertelt mooie en hilarische verhalen en wisselt die af met kleine breekbare liedjes over hardlopen, one night stands, rode wijn, loslaten en alles wat ze doormaakt op haar weg omhoog.

Babette wordt begeleid door Reinout Douma, componist en pianist bij onder meer Jochem Myjer, Bert Visscher, Vrouw Holland, Noordpool Orkest en Iris Kroes.

Hartenvrouw is geschreven door Babette van Veen en geregisseerd door Karin Noeken.

Met muziek van Daniël Lohues, Reinout Douma en Babette van Veen.

Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.theaterharderwijk.nl.