• Muziekfeest op het Plein (Archieffoto).

    ANP Foto

TV-opnames Toppers van Oranje tijdens Veluwade Hierden

HIERDEN De jaarlijkse Veluwade in Hierden staat woensdagavond 1 augustus in het teken van het Nederlandstalige Lied, tijdens de tv-opnames van Toppers van Oranje.

Veertig Nederlandstalige artiesten zullen in een vier uur durend non-stop muziekprogramma voor een muziek happening zorgen, waarin bezoekers live kunnen genieten van onder andere Peter Beense, Henk Dissel, Willem Barth, Mart Hoogkamer, Deon Leon, Dikdakker, Johan Vlemmix, Joey Hartkamp, Danny Digo, Sofia Bianco, Jordi Falcon, Standaard, Mitchel Tombal, Johnny Romein en vele anderen.
Het Nederlandstalige muziekspektakel begint om 19.30 uur en vanaf 18.30 uur zijn de kassa's geopend bij de feesttent op het terrein van voetbalvereniging Hierden.

De tv-opnames van Toppers van Oranje beginnen om 19.30 uur en duren tot 0.00 uur, met non-stop live muziek. Ivo Franklin presenteert het programma en DJ Jos Netten verzorgt de warming-up. Tickets zijn online verkrijgbaar of aan de kassa van de Veluwade. Tickets online bestellen kan via www.toppersvanoranje.tv of via www.veluwade.nl.