• Feestival

Twee dagen Zomerfeestival in Ermelo

ERMELO De organisatie FeestinErmelo - een initiatief van de uitbaters van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang - zijn druk in de weer met hun volgende evenement op 't Weitje. ,,Na twee prachtige koningsdagen en met het grootse Oktoberfest in het vooruitzicht, maken we ons nu op voor het Zomerfeestival op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli", aldus Marnix Grift van Café de Veluwe. De kaartverkoop van beide avonden is al in volle gang.


Ze beginnen vrijdagavond 6 juli met een absolute topband van Nederlandse bodem. Het is gelukt om De Dijk met Huub van der Lubbe naar Ermelo te halen. Een topformatie met een legendarische status. Met hits als 'Dansen op de Vulkaan', 'Ik kan het niet allen' en vele anderen belooft het een fantastische avond te worden op 't Weitje. Voorafgaande aan De Dijk verzorgt de Ermelose Plusband vanaf 19.00 uur het voorprogramma.


Op 7 juli volgt een tweede spectaculaire avond van het Zomerfeestival. Jong en oud kan deze avond uit hun dak gaan met Lange Frans. Dat Lange Frans niet alleen kan rappen bewees hij in het programma 'de beste zangers van Nederland'. Tijdens zijn optreden komen niet alleen zijn grote hits voorbij, maar zal hij ook ondersteund door zijn bevriende artiesten een prachtige show weggeven. Het energiek duo Isaxbonvineas zal garant staan voor dancespektakel. De DJ wordt
ondersteund door saxofoon, drums en percussie. Daarna, als afsluitende act komt Snollebollekes: 'van links, naar rechts'. Een slot waarbij het dak eraf gaat.

Meer informatie en kaarten via www.feestinermelo.nl.