• escaperoom-events
  • escaperoom-events
  • escaperoom-events

Vrouw 'gegijzeld' voor huwelijksaanzoek

HARDERWIJK Na een lange voorbereiding heeft Nick van Renselaar onlangs zijn vriendin ten huwelijk gevraagd. Op een bijzondere manier. Toen Nathalie de Jonge de hele middag met een vriendin andere dingen aan het ondernemen was, drong tussentijds een man in hun Harderwijkse thuis binnen. Niet veel later, bij binnenkomst, Nathalie zij samen met haar vriendin 'gegijzeld'.

Uiteraard bleek het niet echt, een show opgezet door haar verloofde en escaperoom-events.nl uit Erp. De acteur stond al binnen inclusief spannende muziek, een huis vol met rook, en veel meer spullen dan normaal in het huis.

Nathalie en haar vriendin kregen precies een uur om te ontsnappen uit het huis door de sleutel te vinden en een miljoen aan 'contanten' te geven aan de gijzelnemer. Uiteindelijk vonden zij ook een pas. Deze was nodig om een hotelkamer bij Van der Valk binnen te komen. Daar stond Nick die haar ten huwelijk vroeg na een dag vol rariteiten, puzzels en spanning.

,,Het was een geweldige ervaring om thuis een onverwachte escaperoom te ervaren. Ook zaten er raadsels en puzzels in die verwezen naar onze relatie van de afgelopen jaren. Natuurlijk begon ik wel een vermoeden te krijgen... De gijzeling was op het begin wel even schrikken, maar gelukkig stond er 'escaperoom op locatie' op het shirt van de gijzelnemer, haha. Helaas zie je dat pas na een paar seconden vanwege de rook", reageerde de aanstaande bruid. Ook Nick was uiteraard tevreden: ,, She said yes!"

,,Het was voor ons ook de eerste keer dat we om deze reden een escaperoom op locatie moesten inrichten. Erg bijzonder", aldus Roy van Nuland namens het bedrijf uit Erp.