• Boulevardbrug.

    Henk Merjenburgh

Werkgebied Boulevard open voor publiek

HARDERWIJK Waterfront Harderwijk zet donderdag 23 maart de deuren van bouwlocaties op de Boulevard tijdelijk open voor publiek. De Boulevard ondergaat als onderdeel van Waterfront Harderwijk een grootschalige verbouwing. De parkeerplaatsen in het gebied maken plaats voor een gastvrije stadshaven met wandelpromenades aan beide kades. De nieuwe bruggen verbinden de historische binnenstad met het Dolfinariumeiland en de nieuwe woongebieden op het oude industrieterrein Haven.

Zij ontvangen belangstellenden graag bij het uitkijkpunt op de Boulevard (ter hoogte van de entree van het Dolfinarium). Na een korte introductie kunnen bezoekers een looproute volgen door het werkgebied, waar zij op verschillende plekken meer informatie krijgen over de uitvoering van de werkzaamheden en de toekomstige situatie. Het looproute over het bouwterrein is helaas niet begaanbaar voor mensen die minder goed ter been zijn.

Meer informatie over de werkzaamheden staat ook op www.waterfrontharderwijk.nl. Hier zijn ook de werkzaamheden volgen te via een webcam.