• Linda Heller

Ziekenhuis St Jansdal zoekt vrijwilligers

HARDERWIJK Ziekenhuis St Jansdal zet zich in om optimale en professionele zorg te bieden aan de inwoners van de Noordwest Veluwe en een deel van Flevoland. Vrijwilligers dragen hieraan hun steentje bij met extra aandacht voor de patiënten. Ze spelen hierin een belangrijke rol.

In St Jansdal werken vrijwilligers als gastvrouw of gastheer op de verpleegafdelingen, poliklinieken en in de centrale hal met diverse uiteenlopende taken. De werkzaamheden worden afgestemd op de eigen belangstelling van de vrijwilliger en de behoeftes van het ziekenhuis. Voor de inzet van vrijwilligers werkt Ziekenhuis St Jansdal nauw samen met de organisatie Johanniter Hulpgroep (JHG). Vrijwilligers in het ziekenhuis zijn vrijwilliger van de JHG maar hebben een contract van het ziekenhuis. Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dick Brands, voorzitter JHG dbrands@caiway.nl

Op dit moment is er plaats voor nieuwe vrijwilligers. Een ieder die minimaal één dag(deel) per 14 dagen, (het liefst vaker) beschikbaar is en zich graag wil inzetten voor patiënten en bezoekers in het St Jansdal, is welkom. Op de website www.werkenbijstjansdal.nl staat uitgebreide informatie over de vacature van vrijwilliger. Solliciteren kan ook via genoemde website.