• VVV Ermelo

Zomeravondbraderieën in centrum van Ermelo

ERMELO In de maanden juli en augustus worden er meerdere zomeravondbraderieën in het centrum van Ermelo gehouden. De braderieën vinden dit jaar nog plaats op 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus tussen 18.00 en 21.00 uur.

Tijdens de braderieën is de Stationsstraat vanaf de Immanuëlkerk tot aan de kruising met de Julianalaan gevuld met kramen. Naast kleding, accessoires en cosmetica, zijn er ook verschillende etenswaren te koop, zoals verse stroopwafels, ambachtelijk bereid ijs, oliebollen, wraps en saté. Daarnaast kan er bier geproefd worden van de Ermelose bierbrouwerij Burg Bieren.

ALLERKLEINSTEN Er zijn ook activiteiten voor de allerkleinsten. Er kan bijvoorbeeld een ritje worden gemaakt op een pony, een rondje worden gedraaid in een draaimolen en gesprongen worden op een springkussen.

LIVE MUZIEK Vanaf 20.30 uur is er op het Molenaarsplein een groot podium met live muziek tot 23.00 uur. Er treedt elke dinsdag een andere DJ op en ook zal elk optreden een ander thema hebben. ,,Afgelopen jaar waren deze optredens een groot succes. Ook dit jaar gaan ze er weer een knalfeest van maken, zodat het nog lang reuze gezellig zal blijven in Ermelo", aldus de VVV.

Ermelo is goed te bereiken per auto en per openbaar vervoer. De verkeersregelaars wijzen bezoekers een gratis parkeerplaats aan in de buurt van het centrum. Kijk voor meer informatie op de website.