Wat Rebel Uitvaart uniek maakt

11-10-2019, 11:26 |Van onze partner

“Samen geven wij het verhaal door”, dat is waar Rebel Uitvaart voor staat. Zij weten dat elke familie een ander, uniek verhaal heeft en dat laten ze niet onverteld. In dit artikel lees jij wat deze begrafenisondernemer in Huizen, met ook een uitvaartwinkel in Almere onderscheidt van andere uitvaartondernemers.

Wie zij zijn
Rebel Uitvaart is een familiebedrijf dat door de jaren heen de veranderingen rondom uitvaarten heeft meegemaakt en zich ook heeft aangepast aan de ontwikkelingen. Zij zijn de uitvaartverzorgers van deze tijd. Ook in deze moderne tijd, staat familie bij hun voorop. Zij willen alles doen om de uitvaart, begrafenis of crematie helemaal naar wens te maken. Hun combinatie van persoonlijk contact, intensieve begeleiding en open communicatie maakt hun dienstverlening uniek. De uitvaartbegeleider is bijvoorbeeld bij ieder bezoek of controle aanwezig en zal het aanspreekpunt zijn voor alles.

Hun meerwaarde
Rebel Uitvaart heeft veel te bieden. Om te beginnen hebben zij meer dan 200 jaar ervaring Daardoor zijn zij ervaren en hebben zij enorm veel kennis in huis, maar zijn zij ook innovatief en denken ze buiten de lijntjes. Een mooi voorbeeld daarvan is hun uitvaartwinkel, te vinden in Almere. Met deze winkel wil Rebel de dood minder taboe te maken en de uitvaartwereld tegelijkertijd minder ondoorzichtig maken. Daarnaast weten zij met hun ruime jaar ervaring dat mensen het nogal een stap vinden om een uitvaartcentrum in te lopen, dus een uitvaartwinkel biedt daarvoor een mooie middenweg. In de winkel vindt u onder andere een uitgebreide collectie aan herdenkingsvoorwerpen zoals bijvoorbeeld kaarsen, boeken en assieraden.

Duurzaamheid
Iedereen draagt een steentje bij als het om duurzaamheid gaat. Dat kan ook op het gebied van uitvaarten. Rebel Uitvaart werkt samen met Stichting GreenLeave en samen bieden zij de mogelijkheid om een duurzame uitvaart te verzorgen. Bij een duurzame uitvaart kunt u denken aan een kist of urn en kleding gemaakt van natuurlijke materialen, een groene rouwstoet, digitale rouwkaarten en condoleanceregister. Kortom, er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart zo ‘groen’ mogelijk te maken. Het mooie bij Rebel Uitvaart is, dat zij duurzame keuzes ook doorvoeren in hun eigen bedrijfsvoering: in samenwerking met mede duurzame uitvaartondernemingen hebben zij de 5 duurzame kernprincipes samengesteld. Deze principes hebben betrekking op zowel maatschappelijk verantwoord ondernemen als het doen van duurzame inkopen.