• EFC'58

EFC’58 sponsors Goede Doelen Actie doneren 15.000 euro

ERMELO Tijdens de gezellig drukke nieuwjaarsreceptie van de Ermelose Football Club EFC'58 werden cheques uitgereikt aan twee goede doelen en aan het EFC jeugdfonds van de club. Bedenker en initiator van de "Goede Doelen Actie" Ed Bok overhandigde de cheques, in het bijzijn van de EFC'58 voorzitter Jan Hofmeijer aan Joyce Brandt, ambassadeur bij Spieren voor Spieren en Laura Jansen, directeur van het Willem Holtrop Hospice. 

De voorzitter benoemde, bij zijn korte terugblik op het afgelopen jaar in zijn speech, het overlijden van enkele leden- en oud leden en had daarmee een bruggetje te vermelden hoe belangrijk in een aantal van deze trieste gebeurtenissen het Willem Holtrop Hospice is geweest. Daarmee benadrukte hij de lokale betrokkenheid van EFC'58, precies hetgeen Ed Bok voor ogen had met deze actie die in  2008 is gestart door de verkoop van reclameborden aan sponsors waarvan de opbrengst door drie wordt gedeeld. 

Het heeft voor het Holtrop Hospice tot nu toe 40.000 euro opgebracht, Kika heeft donaties mogen ontvangen en stichting Spieren voor Spieren heeft inmiddels ook al 15.000 euro mogen ontvangen. Ed Bok; Het is mooi om te zien hoe medewerkers en al die vrijwilligers van het Hospice met "liefde en betrokkenheid" zorg verlenen. Ook Spieren voor Spieren is een heel mooi doel om aan te doneren want een spierziekte maakt heel pijnlijk duidelijk dat sporten niet voor ieder kind zo vanzelfsprekend is. Ed Bok bedankte uiteraard de sponsors die dit allemaal mogelijk maken en riep nieuwe sponsors op aan deze actie mee te doen. Wilt u meer informatie, kijk op efc58.nl/213/goede-doelen-actie/ of mail naar edbok@efc58.nl