Harderwijker Henk Drost technisch manager bij vv Hooglanderveen

AMERSFOORT Het bestuur van vv Hooglanderveen maakt bekend dat Henk Drost vanaf komend seizoen invulling gaat geven aan de rol van technisch manager binnen de vereniging. Hij wordt daarmee de opvolger van Rob Wolsleger, die de afgelopen vier seizoenen de voetbaltechnische lijnen binnen de vereniging uit heeft gezet.

Henk is 56 jaar, woonachtig in Harderwijk en momenteel actief als assistent-trainer bij het eerste elftal van VVOG. In het verleden heeft hij betaald voetbal gespeeld bij Heracles Almelo en Go Ahead Eagles, alvorens hij als hoofdtrainer aan de slag is gegaan bij onder meer VVOG en ASV Dronten in de Hoofdklasse. Ook is Henk actief geweest als hoofd jeugdopleiding bij de club uit Harderwijk waar hij momenteel als assistent fungeert en heeft hij zijn eigen voetbalschool.

Als Technisch Manager zal hij komend seizoen verder invulling geven aan de ambitieuze voetbaltechnische doelstellingen van de vereniging. Dit betekent naast het met eigen jeugd behalen van de tweede klasse voor het eerste elftal, ook het structureel op een hoger niveau brengen van de jeugdopleiding.