• HKC won de derby van GKV/Enomics

    Archief korfbalvereniging HKC

Schoolkorfbaltoernooi Dindoa telt 127 teams

ERMELO Het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi bij Dindoa start maandag 13 mei. Elk jaar doen meer kinderen mee aan het toernooi, dit jaar spelen zelfs 127 teams mee, meldt Dindoa. Drie avonden lang bevolken honderden kinderen en hun supporters de velden van Dindoa aan de Watervalweg.

Maandag 13 mei zijn de wedstrijden voor de groepen 7 en 8. Dinsdag 14 mei spelen de groepen 5 en 6, en woensdag 15 mei de groepen 3 en 4. De wedstrijden starten om 17.30 uur. Alle groepen spelen 4Korfbal (vier tegen vier spelers). Dit maakt het spel dynamischer omdat er meer balcontact is per persoon en de spelregels zijn makkelijker.

Elke groep strijdt voor de Instituut Jacob Cats wedstrijdbekers (eerste, tweede, derde en vierde prijs). De winnaars bij groep 8 komen eveneens in het bezit van de wisselbeker, die beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Ermelo.

AANMOEDIGINGSPRIJS Voor elke avond is er een aanmoedigingsprijs te winnen. Deze prijs is voor de school die hun teams op de meest creatieve, enthousiaste en sportieve manier aanmoedigt. Hierbij valt te denken aan originele spandoeken, een positieve yell en dergelijke.
Dit jaar is het toernooi voor het eerst te volgen via https://tournify.nl/live/dindoa. Hier zijn per team of avond de poule-indeling, wedstrijden, uitslagen en standen te zien.

Meer informatie over het korfbaltoernooi op www.dindoa.nl.