• Trainer Roeland ten Berge in een coachende rol tegen Quick Boys.

    Foto: Jan de Roo Fotografie

Trainer Ten Berge per direct weg bij DVS'33

ERMELO Trainer Roeland ten Berge is per direct ontslagen als trainer van DVS'33 Ermelo. Dat meldt het bestuur maandagavond. Tegenvallende resultaten liggen ten grondslag aan dit

besluit.

Roeland ten Berge werd in de zomer van 2015 in Ermelo aangesteld als hoofdtrainer. De Raaltenaar leidde zijn ploeg in het debuutseizoen in de topklasse met goed voetbal naar een verdienstelijke negende plaats. Na een behoorlijke start neemt DVS'33 Ermelo in de lopende jaargang inmiddels een dertiende positie in op de ranglijst. Uit 21 wedstrijden werden 24 punten behaald.

Afgelopen december werd al duidelijk dat de samenwerking met hoofdtrainer Ten Berge na het lopende seizoen wordt beëindigd. De ontwikkeling van de resultaten in de voorbije periode hebben bestuur en technische commissie echter doen besluiten voortijdig afscheid te nemen van Ten Berge.

,,Dat dit een lastige en pijnlijke beslissing is, mag duidelijk zijn. DVS'33 Ermelo heeft veel respect voor de persoon en de trainer Roeland ten Berge. Wij wensen Roeland daarom het allerbeste voor de toekomst en bedanken Roeland voor zijn inzet'', aldus voorzitter Aart Goossensen op de clubwebsite. Assistent trainer John Kamphuis neemt de taken van Ten Berge tijdelijk waar.