• Zwart-Wit'63 kon niet scoren tegen SKV: 0-0.

    Foto: Marco Jansen

Zwart-Wit’63 blijft steken op doelpuntloos gelijkspel

HARDERWIJK Zwart-Wit'63 kwam ondanks een flink overwicht niet voorbij SKV: de ploeg uit Wageningen ging een punt naar huis: 0-0

De Harderwijkers waren het eerste kwartier vooral gevaarlijk door Fabian van Panhuis, die na een val zijn pols moest intapen maar direct daarna zijn tweede mogelijkheid kreeg.

De duels werden na een halfuur harder en twee keer ging Jordy Ernsten te hard door op zijn tegenstander. Dit leverde Sjoerd Mosterd een enkelblessure op en ook Donovan Rijlaarsdam kon niet meer verder. Zwart-Wit kon ondanks een groot overwicht niet de organisatie van SKV ontwrichten. Oussama Labari schoot een vrije trap bijna binnen, de bal zeilde net langs het doel.

SKV kwam pas vlak voor rust opzetten, maar Rijlaarsdam had twee keer het vizier niet scherp.

Na rust voerde Zwart-WIt het tempo op en kwam het twee keer tot scoren. Maar de inzet van Bart Mous werd afgekeurd omdat hij zich afzette op een tegenstander terwijl Oussama Labari een treffer zag afgekeurd voor buitenspel. Hierbij ging de scheidsrechter af op het vlagsignaal van de SKV-grensrechter. 

Invaller Mustafa Kalkan gaf het aanvalsspel van de thuisploeg een impuls. Mike Jansen was ongelukkig bij twee vrije trappen. SKV kwam niet verder dan een poging van invaller Lars Dolphijn en Robert van der `laan, die bijna keeper Van de Belt passeerde. Maar met een doelpunt hadden de bezoekers teveel gekregen.

Derde klasse B: Zwart Wit - SKV 0-0