• Frans Koornberg kreeg in zijn laatste thuisduel voor VVOG een publiekswissel.

    Marco Jansen

VVOG speelt laatste thuisduel gelijk tegen Harkemase Boys

HARDERWIJK VVOG speelde de laatste thuiswedstrijd met 1-1 gelijk tegen Harkemase Boys. Frans Koornberg en Frank Hol kregen een publiekswissel. De VVOG-keeper gooide er nog zes radslagen uit alvorens hij het veld verliet.

VVOG had de gewenste start en stond al na 4 minuten 1-0 voor. Jeffrey Arends vond na een loopactie met een steekbal Frank Hol en de spits rondde af in de linker benedenhoek.

VVOG hield een kwartier het overwicht en zag daarna dat Harkemase Boys het initiatief nam. De Friezen kregen enkele mogelijkheden. Zo probeerde aanvoerder Henny Bouius het met een rollertje en moest Frans Koornberg ingrijpen bij een inzet richting de eigen goal van Sam Doeve. Richting de rust werden de kansen groter. Bouius kopte naast en Kevin Mennega zag zijn schot over gaan.

Na de pauze kwam VVOG weer beter in het spel met een poging voorlangs van Pernelly Biya. De ploeg combineerde bij vlagen aardig. Koornberg redde op een schot van Tom Boezerooy in de korte hoek. Bouius kreeg de grootste kans, maar faalde vrij voor Koornberg. Na 67 minuten was het wel raak. Yannick Kaluzi kwam op Koornberg af en passeerde de VVOG-keeper na een schijnbeweging: 1-1.

Derde divisie: VVOG – Harkemase Boys 1-1 (1-0) 4. Frank Hol 1-0, 67. Yannick Kaluzi 1-1.