Christianne van der Wal opnieuw lijsttrekker VVD Harderwijk-Hierden

HARDERWIJK De ledenvergadering van de VVD Harderwijk-Hierden heeft woensdagavond unaniem ingestemd met de voordracht van Christianne van der Wal als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Klaas uit de Bosch, huidig raadslid voor de VVD, is benoemd voor de plek van lijstduwer. De groei van zijn bedrijf F&F verpakkingen vraagt dat Klaas zich na de gemeenteraadsverkiezingen volledig op zijn bedrijf gaat richten. Hij zal na maart 2018 dan ook niet meer terugkeren in de raad en blijft de VVD enthousiast ondersteunen.

Christianne vindt het een eer dat zij voor de tweede keer lijsttrekker mag zijn. De afgelopen jaren heeft zij in het college van B&W hard gewerkt aan bijvoorbeeld mooie en goede sportvoorzieningen, een positief ondernemersklimaat, de Hanze, de binnenstad en banen voor mensen in Harderwijk en Hierden. 

Christianne weet van aanpakken, en dat doet zij graag tussen de mensen: ,,Met de VVD willen wij zo dicht mogelijk bij de mensen staan. Daarom zijn wij al twee jaar aan het canvassen. Langs de deuren spreken wij met mensen over veiligheid en parkeren in hun woonwijk, over de binnenstad of over Hierden. Ook doen we Facebook Live, zodat mensen hun vragen kunnen stellen."