• VVD Ermelo
  • VVD Ermelo

VVD Ermelo benoemt Yuri Visser tot lijsttrekker

ERMELO De ledenvergadering van de VVD heeft Yuri Visser tot lijsttrekker benoemd voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De 37-jarige liberaal is de laatste vier jaar binnen de VVD actief geweest als fractievolger, secretaris en waarnemend bestuursvoorzitter. In die laatste functie is hij opgevolgd door Hans van Zetten.

Met zijn benoeming tot lijsttrekker hebben de VVD-leden in Ermelo gekozen voor vernieuwing en verjonging van het politiek leiderschap. Yuri Visser is in het dagelijks leven als zelfstandig ondernemer de beheerder en oprichter van het online geschiedenismagazine Historiek.net. Hij woont sinds 1988 in Ermelo, op dit moment met echtgenote Lilian en dochter Anne.

AMBITIE Yuri Visser: „Het is mijn ambitie om van de VVD Ermelo dé liberale volkspartij te maken, met een sterke achterban die niet alleen volgt maar actief meedoet. Ik wil bouwen aan een sterk liberaal team dat door hechte samenwerking echt het verschil maakt in Ermelo. Een team dat politiek bedrijft dichtbij de inwoners en organisaties in Ermelo."

KIESLIJST In september stelt de VVD Ermelo het verkiezingsprogramma 2018-2022 vast en in november worden de overige volksvertegenwoordigers op de kieslijst aangewezen. De gemeenteraadsverkiezingen vinden op 21 maart 2018 plaats.