• Bestuursleden van het Noord Veluws Ondernemers Overleg (NVOO).

    A.Woltjes

Bedrijvenkringen steunen Innovatiehuis De Diamant

ERMELO/HARDERWIJK Alle bedrijvenkringen van de Noord-Veluwe, verenigt in het NVOO, het Noord Veluws Ondernemers Overleg, ondersteunen gezamenlijk het Innovatiehuis De Diamant. De Noord-Veluwe, ook wel 'De Diamant van Midden-Nederland' genoemd, doet het goed als regio. ,,Met een lage werkeloosheid en een hoge arbeidsethos scoort zij goed in de verschillende overzichten", meldt het NVOO. ,,Dat betekent niet dat er op de lauweren gerust kan worden. Vernieuwing en met de tijd mee gaan is een must en krijgt prioriteit."

Het in april geopende Innovatiehuis De Diamant haalt innovatievragen op, verbindt belanghebbenden, stimuleert innovatie in het algemeen en maakt deze zichtbaar ter inspiratie.

De bedrijvenkringen van Heerde, Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten zetten hier nu samen met Rabobank Noord Veluwe en De Maatschappij ook de schouders onder.

Binnen het Innovatiehuis De Diamant werken Rabobank Noord-Veluwe, IGEV, RCT, NVOO, Landstede en Windesheim samen om de innovatieve slagkracht van de Noord-Veluwe te vergroten en is gevestigd aan de Elspeterweg 22a in Nunspeet.