• Rabobank Randmeren

Bert Tanghe nieuwe Rabobank kantoordirecteur Harderwijk

HARDERWIJK Rabobank kantoordirecteur Martijn Stoffelsen wordt per 1 januari opgevolgd door Bert Tanghe.

Tanghe is al ruim achttien jaar werkzaam bij de Rabobank organisatie, waarvan de laatste twee jaar als manager Particulieren voor Rabobank Randmeren. Deze functie blijft hij naast zijn rol als kantoordirecteur uitvoeren. Ook voor Harderwijk is Tanghe geen onbekende. Hij is een trotse, geboren en getogen, Harderwijker die graag een positieve bijdrage levert aan welvaart en welzijn in zijn stad.

Als kantoordirecteur gaat hij het lokale verenigingsleven, stichtingen, cultuur en ondernemers steunen door hen met elkaar te verbinden. ,,Door zichtbare betrokkenheid middels kennis, netwerk of geld steunen wij Harderwijkse initiatieven en evenementen. Zo voegen wij waarde toe aan de lokale samenleving. In Harderwijk hebben we een team met enthousiaste, deskundige adviseurs en betrokken leden. Ik ben ervan overtuigd om, samen met hen, het succes van mijn voorgangers te
kunnen voorzetten", aldus Tanghe.

Martijn Stoffelsen gaat vanaf januari 2019 aan de slag als algemeen directeur bij Kolmer Elektromotoren in Putten. Hij heeft veel vertrouwen in zijn opvolger bij Rabobank Randmeren: ,,In mijn tijd als kantoordirecteur van Harderwijk heb ik veel gespard met Bert over de ontwikkelingen in de stad. Het doet mij goed te weten dat Rabobank met hem aan het roer betrokken blijft bij Harderwijk."