• Henk Vermeer, José Maas en Karlijn Lebbink zijn vol energie Netwerk Harderwijk Hierden gestart

    Foto: Marco Jansen

Derde bijeenkomst Netwerk Harderwijk Hierden bij Bowling Harderwijk

HARDERWIJK De derde netwerkbijeenkomst van LinkedIn-groep Netwerk Harderwijk Hierden; een netwerkgroep op het zakelijke social media platform LinkedIn, vindt plaats op donderdag 27 augustus om 20.00 uur. Deze groep is uitsluitend voor mensen die wonen en/of werken in Harderwijk cq. Hierden. De eerste keer, de aftrap van de groep door wethouder Christianne van de Wal, vond plaats bij Brasserie De Bank. De tweede, in mei, bij Tommy's en nu dus bij Bowling Harderwijk in de gezellige bovenzaal met groot balkon. De toegang is gratis, men betaalt uitsluitend de eigen drankjes.

Deze avond zal Frank Brouwer, projectdirecteur Waterfront, een korte presentatie geven over de huidige stand van zaken en de voortgang van het megaproject Waterfront Harderwijk.

Daarnaast zal een jobpitcher de aandacht op zich vestigen, evenals twee heren die een platform voor ZP'ers hebben en namens de Maxima Loopgroep zal een afvaardiging zijn die zullen vertellen over de eerstvolgende Maxima Sponsorloop op 10 oktober.

Kortom; een avond waar men elkaar kan ontmoeten en verbindingen met elkaar kan maken.

Sta je op LinkedIn en ben je nog geen lid, meld je dan aan bij Netwerk Harderwijk Hierden. Ook Harderwijkers/Hierdenaren die niet op LinkedIn staan zijn van harte welkom. Laat het dan even weten aan José Maas via jose.maas@hccnet.nl

Wees welkom aan de Kolbaanweg 1 in Harderwijk.