• Dierenartsen AnimalCare

Dierenartsen AnimalCare gaat verhuizen

HARDERWIJK/ERMELO De drie vestigingen van Dierenartsen AnimalCare in Harderwijk, Ermelo en Putten gaan half december verhuizen naar een gezamenlijk onderkomen aan de Goede Reede 3 in Harderwijk. Vanaf maandag 18 december zijn de cliënten van Dierenartsen AnimalCare met hun dieren welkom in de nieuwe kliniek. Vanwege de verhuizing gelden er op donderdag 14 en vrijdag 15 december aangepaste openingstijden.

De verhuizing van de drie vestigingen van Dierenartsen AnimalCare naar het nieuwe gezamenlijke onderkomen vindt plaats op donderdag 14 en vrijdag 15 december. De kliniek voor gezelschapsdieren aan de Verkeersweg in Harderwijk is vanaf donderdag 14 december gesloten. Natuurlijk blijven de dierenartsen - zoals altijd - voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar. Op 14 en 15 december is de kliniek aan de Nassaulaan in Ermelo wel geopend. Cliënten kunnen daar dus terecht voor een consult, behandelingen, medicijnen of voer. Op vrijdagmiddag zal ook deze kliniek vanaf 15.00 uur gesloten zijn.

AFSPRAAK De dierenartsen stellen het op prijs wanneer cliënten consulten, behandelingen of het afhalen van medicijnen die geen spoed verlangen, zoveel mogelijk uitstellen tot na het weekend aansluitend op de verhuizing. Mochten er wel problemen zijn die aandacht vereisen, dan zoeken de dierenartsen na telefonisch overleg naar de beste mogelijkheid om een afspraak te maken.

GESLOTEN In het weekend van 16 en 17 december zijn de klinieken gesloten. Ook de openstelling op zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur vervalt. De collega's in Zeewolde nemen de dienst waar. Wie naar de kliniek belt, wordt automatisch doorgeschakeld naar Zeewolde.