• Sander Koning

Jumbo Tweelingstad wordt verbouwd

HARDERWIJK De Jumbo winkel Tweelingstad aan de Nassaulaan 10 in Harderwijk krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Het assortiment wordt tevens gevarieerder, zoals ter plekke vers bereide pizza's. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, meldt het concern. Ook heeft de winkel een Pick Up Point.

De winkel sluit op zaterdag 19 oktober om 12.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 6 november (9.00 uur) kunnen inwoners van Harderwijk en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 9 november).

Ondernemer John van de Wardt vertelt: ,,De nieuwe winkel wordt prachtig. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte."

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Achterste Wei 3 en het Triasplein 83 in Harderwijk.