• Thomas Fasting

Kattenberg wint TLN Ondernemersprijs

HARDERWIJK Kattenberg Verhuizingen BV, met onder meer een vestiging in Harderwijk, is op het jaarcongres van Transport & Logistiek Nederland (TLN) verkozen tot winnaar van de TLN Ondernemersprijs 2017, categorie 'Midden'. De directie van Kattenberg ontving uit handen van TLN-voorzitter Arthur van Dijk de bijbehorende award. ,,De winnaar is aantoonbaar onderscheidend in de mobiliteit, transport en logistiek. Het is een voorbeeldbedrijf voor de branche", aldus voorzitter Van Dijk.

De jury, bestaande uit Walther Ploos van Amstel, lector Logistiek aan de HvA, Leendert Jan Visser, directeur bij MKB Nederland en Koos Burgman, directeur bij BOVAG is unaniem in haar oordeel: ,,Kattenberg is een uitstekend voorbeeld van een familiebedrijf dat met passie werkt aan een mooie toekomst in de verhuissector. Het bedrijf weet door een open cultuur en heldere processen de klantbeleving centraal te stellen. Bij verhuizingen van zorginstellingen worden bewoners actief betrokken, zodat deze ingrijpende gebeurtenis voor hen prettig verloopt. Het bedrijf werkt ook actief aan klantbeleving met een klantenwaarderingssysteem. De grote focus op klantcontact en het inzicht in de klant waren voor de jury de reden om Kattenberg uit te roepen tot winnaar."

Als logistieke serviceverlener onderscheidt Kattenberg zich met extra zorg en aandacht voor de klant. Het bedrijf is in te schakelen voor verhuizingen, zowel particulier als zakelijk, alsmede voor allerlei aanvullende dienstverlening. Ook op het gebied van transport heeft de firma wagens met laad- en loskraan, dedicated vervoer en distributiemogelijkheden. Gert Kattenberg, de algemeen directeur, is trots en vereerd met de Ondernemersprijs. ,,Het vertrouwen van de klant waarmaken daar zijn wij al sinds 1904 mee bezig, dat zit ons echt in de genen."