• De nieuwe directeur Broere werd samen met exploitant Keijzer letterlijk in het diepe gegooid.

    Meerinzicht
  • Directeur Broere bezocht samen met exploitant Keijzer alle locaties op een tandem.

    Meerinzicht

Mark Broere nieuwe directeur InterActie

ERMELO Het Ermelose Sportbedrijf InterActie dat op 1 januari dit jaar van start ging, heeft een directeur aangetrokken. Mark Broere, oud professioneel volleyballer, trad per 1 maart in dienst. Broere heeft zijn sporen in de sportbranche niet alleen verdient als topsporter, maar ook door het bekleden van meerdere (management) functies in de branche. Interim-directeur Paul Louwerse droeg dinsdagochtend in het sportcafé van sportcomplex Calluna de symbolische sleutel van InterActie aan hem over.

Medewerkers van InterActie gaven hun kersverse directeur een warm en actief welkom. Hij werd samen met Siem Keijzer, verantwoordelijk voor de exploitatie van InterActie, gelijk in het diepe (zwembad) gegooid voor een zwemtest. En op de tandem fiets bezochten zij de verschillende locaties van InterActie.

InterActie beheert en exploiteert per 1 januari de sportaccommodaties in Ermelo en geeft uitvoering aan gemeentelijk sportbeleid. InterActie stimuleert ook sport, bewegen en een gezonde leefstijl. iiSport heeft van nature een geweldige economische en maatschappelijke verbindende kracht", vertelt de nieuwe directeur. ,,InterActie heeft een uitdagende en belangrijke rol om Ermelo met sport en bewegen gezonder, vitaler en socialer te maken. Ik kijk er dan ook met veel plezier naar uit om daar samen met alle medewerkers en partners nog verder invulling aan te gaan geven."

Meer informatie over InterActie staat op www.ermelo.nl/sportbedrijf. Het eerste jaar is een overgangsjaar waarin de tijd wordt genomen voor de invlechting van de drie deelnemende stichtingen (Stichting Dindoa, Stichting SSE en Stichting Triade) en voor een zorgvuldige taakverdeling.