• St. Centrummanagement

Ouderwets gezellige strooiavond in centrum

HARDERWIJK De traditionele ouderwetse Strooiavond in de Binnenstad van Harderwijk vindt vrijdag 2 december weer plaats. Sinterklaas en zijn pieten zullen om 19.00 uur onder begeleiding van muziekkorps Jubal vertrekken vanaf de Luttekepoortstraat (tegenover de Action). Ook de majorettes van de Stedelijke Harmonie zijn aanwezig.

Er is genoeg strooigoed aanwezig voor de route Luttekepoortstraat, Wolleweverstraat, Markt, Bruggestraat, Vijhestraat, Smeepoortstraat, Donkerstraat, Hondegatstraat, Hoogstraat, Schoenmakersstraat, Wolleweverstraat en dan weer de Markt. Hier zal even worden gestopt zodat er gelegenheid is om Sinterklaas een handje te geven. De route wordt vervolgd via de Donkerstraat, Academiestraat, Doelenstraat en weer terug naar de Luttekepoortstraat.

Gratis parkeren kan op aantal locaties tijdens extra koopavond op donderdag 1 december. Ondanks de donkere dagen, is het weer extra gezellig in de binnenstad van Harderwijk. De sfeerverlichting brandt en het Oude Stadhuis is weer versierd.