• n.v.t.

Wobblers als marketingtool voor lokale ondernemers

Wobblers klinkt misschien als iets eigenaardigs, maar voor lokale ondernemers die op zoek zijn naar een manier om producten te laten opvallen, is dit de perfecte marketingtool. Wobblers worden ook wel schapstoppers of wiebelaars genoemd en kunnen aan een schap in bijvoorbeeld een supermarkt of drogisterij bevestigd worden. Lokale ondernemers in de regio Hardewijk kunnen profiteren van dit promotiemateriaal door potentiële klanten naar specifieke producten te leiden.

Online drukkers bieden vaak een uitgebreide collectie wobblers in verschillende vormen en formaten. Bedrijven kunnen kiezen uit bijvoorbeeld een ronde wobbler, een wobbler in stervorm en een standaard rechthoek vorm. De zijde met de plakstrip wordt aan het schap bevestigd, de andere zijde wordt bedrukt met een eigen onwerp. Met een gepersonaliseerd design in full color valt de wobbler gegarandeerd op.

Het gebruik van wobblers
Het meest voorkomende gebruik van wobblers is in winkels bij schappen. Lokaal opererende winkels in de regio Hardewijk zoals een groenteboer, de slager, een slijterij of bijvoorbeeld een speelgoedzaak kunnen met wobblers de interesse van het winkeld publiek wekken voor een specifiek product. Maar daarnaast zijn wobblers ook inzetbaar voor andere doeleinden, zoals informatieve- of reclamedoeleinden. Het is een snelle en gemakkelijke manier om potentiële klanten ergens de aandacht op te laten vestigen. Zeer discreet, maar toch effectief. Ook voor allerlei andere soorten bedrijven,  buiten de detailhandel, kunnen wobblers ingezet worden. Op bijvoorbeeld beurzen en evenementen of in wachtruimtes kunnen ze prima de aandacht trekken.

Plaatsen van wobblers
Mensen kunnen niet in één oogopslag de hele (winkel)ruimte zien, ze begeven zich op een bepaalde manier over de (winkel)vloer. Een strategisch bepaalde plek van de wobblers is dus van groot belang. De wobblers bewegen (wiebelen) al bij de kleinste trilling, dus zodra mensen in de buurt van de wobbler lopen, zal deze gaan bungelen. Op deze manier zullen de voorbijgangers direct getriggerd worden en willen weten waar deze beweging vandaan komt. Als de wobbler bedrukt wordt met een opvallende tekst zal de klant ook gelijk weten om welk product het gaat, en wat een organisatie de klanten erover wil vertellen. Wobblers zijn zeer geschikt om de keuze voor klanten gemakkelijker te maken. Ook vergroten ze de kans dat een klant een (impuls) aankoop doet. Nog een bijkomend voordeel is dat de wobblers niet duur in aanschaf zijn, dus met een kleine investering zullen de verkoopcijfers zich vanzelf omhoog bewegen!

Wobblers kunnen ondernemers in de regio Hardewijk helpen om producten in de spotlight te zetten en klanten te bewegen tot een impuls aankoop. Ze zijn de perfecte marketingtool om de aandacht op een specifiek product te vestigen.