• Robin van Lonkhuijsen

Xenos Harderwijk wordt compleet vernieuwd

HARDERWIJK De Xenoswinkel aan de Schoenmakersstraat 2-4 in Harderwijk lanceert binnenkort haar vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. ,,Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken", aldus de winkel. 

Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, zal de winkel vanaf zondag 7 juli een aantal dagen gesloten zijn. Op woensdag 17 juli staat de feestelijke heropening gepland. Dit gaat gepaard met een feestelijke acties en mooie openingsaanbiedingen. 

ZONNIGE THEMA'S ,,Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare en betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel, want dan staan de zonnige thema's zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal." Nieuw is ook de mogelijkheid om via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.